Algemeen

Tweede Lage Landen Harp Weekend ‘A harpers guide to the galaxy’

Van 8 tot 10 maart 2019 vindt voor de tweede keer het Lage Landen Harp Weekend plaats in Bennekom. Het belangrijkste doel van het weekend is om bespelers van de Keltische harp samen te brengen: van jong tot oud, van beginner tot gevorderde. Deelnemers verblijven het hele weekend samen op één locatie, waarbij ook gezamenlijk gegeten wordt, waardoor niet alleen de muzikale maar ook de sociale mens gevoed wordt.

Docenten
De bedoeling van het weekend is om je harp-wereld te vergroten. Dit doen we onder leiding van de volgende interessante docenten:

  • De schotse harpiste Rachel Hair is een geliefd docent en performer. Ze geeft les in Schotse muziek, speciaal ook de muziek van de Isle of Man. Rachel is een energieke persoonlijkheid die je zeker kan inspireren! www.rachelhair.com
  • Harpduo ‘the Birdhouse’ bestaat uit Jochen Vogel en Katja Huette. Hoewel ze zelf harpen met metaalsnaren bespelen zijn de workshops die ze geven ook zeker geschikt voor andere harpen. Jochen richt zich op klank en leert je graag nieuwe technieken, vreemde toonsoorten en nieuwe klanken ontdekken! http://www.thebirdhousemusic.de/
  • Fiona Tree zal de intermediate en gevorderde groepen Alexander Techniek lessen geven om zo beter te bewegen én het beste uit je spel te halen.
  • Nanja Bakker & Anouk Platenkamp de initiatiefnemers van het weekend en beiden gefascineerd door volksmuziek.

Het geheel vindt plaats in de prachtige omgeving van huis Bosbeek in Bennekom. Mocht je zin hebben in een wandeling of even buiten willen spelen dan is hier ook zeker mogelijkheid toe!

Programma 2019

Kosten

Verblijf

Inschrijven