Programma informatie

Speciale kinderworkshops
De kinderen nemen deel aan een speciaal programma dat begint op zaterdagochtend en eindigt met een uitvoering op zondagmiddag. Op zaterdag krijgen ze les van Mirjam Rietberg, o.a. bekend van Merain.
Op zondag krijgen ze de gelegenheid om deel te nemen aan de keuzeworkshops. In de middag is er het open podium waar iedereen die dit wil iets van zijn/haar kunsten mag laten horen (met of zonder harp, alles mag). Verder is er tijdens het weekend ruimte om elkaar te leren kennen en is er gelegenheid tot buiten spelen, strips lezen, spelletjes doen en knutselen.

Volwassenen
De volwassenen krijgen tijdens het weekend les van de alle drie de docenten: Jopie Jonkers, Adriano Sangineto en Wendy Stewart.
Om de workshops voor iedereen toegankelijk te maken zijn de volwassenen ingedeeld op niveau:
(Post) Beginner
Je kunt al wat simpele tunes spelen en vind het fijn nog wat hulp te krijgen bij de basistechnieken.
Deze groep is ook geschikt als je nog geen tot weinig ervaring hebt met het spelen op gehoor. Relaxt tempo.
Intermediate
Je basistechniek is in orde en je hebt al wat ervaring en enige zelfstandigheid in het op gehoor spelen. Bijvoorbeeld omdat je al eens een Keltische workshop hebt gevolgd of zo af en toe op gehoor werkt met jouw harpdocent. Vlot werktempo, maar geen uitputtingsslag 😉
Gevorderd
Je basistechniek is in orde en je hebt ervaring met op gehoor spelen. Vind je het leuk om uitgedaagd te worden met een flink werktempo en ben je op zoek naar nieuwe technieken, speelwijzen en avontuurlijkere arrangementen? Dan is deze groep iets voor jou!

Keuze workshopshops:
Voor alle deelnemers zijn er op zondag keuze-workshops: vond je een docent erg leuk, of spreekt je een thema aan dan is er de mogelijkheid om aan die bepaalde workshop deel te nemen, ongeacht je niveau. De inhoud van de keuzeworkshops wordt tijdens het weekend bekend gemaakt. Op de zaterdag is het dan mogelijk om je voor een workshop in te schrijven.

Kort overzicht van het programma
Jongeren 15 + & Volwassenen
Vrijdag:           18:30 inloop, kennismaking & eerste workshop, avondsessie
Zaterdag:        3 workshoprondes, double bill concert en avondsessie
Zondag:           1 workshopronde, deelname aan keuze workshop & open podium. Einde om 16:30

Kinderen t/m 18
Zaterdag:   programma met ten minste 3 workshoprondes, daarnaast tijd voor andere dingen, double bill concert.
Zondag:      1 workshopronde, deelname aan keuze workshop & open podium. Einde om 16:30

Algemene informatie

Kosten

Verblijf

Inschrijven