Verblijf

Overnachten
Overnachten kan in 1 persoons, 2 persoons en 4 persoons kamers (kids* /jongeren). 1 persoons kamers zijn beperkt en gaan op volgorde van aanvraag. Slaapzak, onderlaken, kussensloop & handdoeken zelf meenemen. (Laken & Handdoekpakket tegen bijbetaling beschikbaar.)

Bij de kinderen/jongerenkamers is begeleiding in de kamer ernaast aanwezig. Er zijn 4 bedden direct naast de kinderkamers aanwezig die eventueel gebruikt kunnen worden door papa’s of mama’s die in de buurt van hun kind willen slapen (maar het is niet noodzakelijk om als ouder mee te gaan). Van deze papa’s en mama’s verwachten we een vergoeding voor eten/slapen en wat hand/span diensten.

Eten/drinken
Wij zorgen dit weekend goed voor de inwendige mens. Een lekker ontbijtje op zaterdag en zondag met eitje, jus & croissants. Beide dagen lunch met luxe bolletjes en extra en op zaterdag een heerlijk diner passend in het thema van het weekend! In de pauzes is er koffie/thee/limonade en koek. ’s avonds kun je bij de zelf-catering bar een lekker drankje en snack kopen.
Wij houden graag rekening met jouw dieet/allergie wensen.

Algemene informatie

Programma 2019

Kosten

Inschrijven